Reviews from FEBO Haarlem

Recent reviews

4.0
Wilma
18 June 2024

Heel vriendelijke bezorger

Ridder
17 June 2024

Bestelling geplaatst om 18.46 . Indicatie wanneer je het krijgt 20.20 🙈.telefonisch niet bereikbaar dus uiteindelijk maar naar toe gereden en opgehaald . Geen herhaling voor bestelling laten bezorgen deze wachttijd is echt veel te lang . Eten was verder prima .

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Wilma
13 June 2024

Zeggen dat 10 tot 15 minuten langer duurt maar werd in totaal 35 minuten

Ben van Pel
12 June 2024

Kwaliteit: perfect. Bezorging: heel snel!

-
10 June 2024
Tamara Haamans
29 May 2024

Lekker gegeten en snelle bezorging

Wilma
27 May 2024

Zijn altijd op tijd en de producten zijn warm

A
26 May 2024

Wat een service vandaag! Ondanks dat het 2x mis ging met de milkshake, zijn we tot een prima oplossing gekomen! Geweldige bezorger hebben jullie! En het personeel is ook vriendelijk!🌸

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

brinkman
26 May 2024

de bezorger kwam door de regen omdat er iets mis gegaan was met de drank.. je bent een topper!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

judit
22 May 2024

Ik heb niks te klagen ze zijn er altijd supersnel en het eten is warm soms rolt er een gehaktballetje uit het doosje maar dat kan gebeuren de bezorger is altijd superbeleefd en hulpvaardig en het balletje ligt al op een bordje ik wil even kwijt dat er iemand klaagde dat hij zijn bezorgkosten niet kreeg handje lucht geven er zijn toch geen bezorgkosten leuk geprobeerd meneer :))))))))

Ad van der Tholen
20 May 2024

Alles op tijd en op temperatuur

Inge
4 May 2024

1 bakje satesaus vergeten en te veel zout over de patat jammer

Loodgietersbedrijf Kerssens
3 May 2024

Kwaliteit is goed en keurig netjes op tijd bezorgd.

richard woudenberg
28 April 2024

het eten is goed

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Esther
9 April 2024

Heerlijk! En warm. M'n moeder zweert bij de kalfsvleeskroketten van FEBO :-)

Irwan Bakker
28 March 2024

Complimenten voor de snelle levering. Zelfs iets eerder dan de opgegeven tijd. Verder bedankt voor de sauzen. De snacks zijn heerlijk.

Louise
23 March 2024

Super lekker en snel bezorgd

Céline
8 March 2024

Echt aardige medewerkers en altijd lekker eten.

Loerakker
8 March 2024

De uien bij de berenhap mogen wat dunner gesneden deze zijn zo dik dat ze nog rauw zijn. Bezorging altijd super vriendelijk en op tijd.

Richard
28 February 2024

Aardig aan de prijs maar prima van kwaliteit. Snel en warm bezorgd. Vriendelijke bezorgers.

SB
18 February 2024

Bestelling werd aanvankelijk niet compleet geleverd, maar na 1 telefoontje snel nabezorgd.

Stuc b.v.
17 February 2024

Altijd lekker en door vriendelijke bezorgers gebracht!

jm de paus
10 February 2024
Touran
25 January 2024

Beestachtig lekker!!!

Laura
18 January 2024

Altijd vriendelijk en snel

Lesley
21 December 2023

Had een frikandel speciaal besteld. Die kreeg ik anders bezorgd dan gewend. Ze hadden saus in bakje gedaan en daar gewoon de frikandel opgelegd.

STUC B.V.
2 December 2023

Goed verpakte bestelling voor de FMB!

Ad
29 November 2023
HDV
24 November 2023
Ad
17 November 2023
Anoniem
8 November 2023

Bestelling 18.10 gedaan, 19.45 bezorgd. De bezorging zou een uur duren, dat het nog langer duurde werd ik niet over geinformeerd. Zelf maar gebeld: er werd aangegeven dat het door drukte kwam. De friet was helaas lauwwarm en de burger was een rommeltje.

Louise
21 October 2023

Heel snel geleverd en lekker heet

Esther
20 October 2023

Voor de 2e keer ontbrak de fritessaus. De frites waren bleek, niet goed doorgebakken. Verder alles goed als altijd. Maar we misten echt die lekkere fritessaus. En wel voor betaald dus zou fijn zijn als dit op de 1 of andere manier gecompenseerd wordt. Korting op de volgende bestelling bijvoorbeeld?

Sen
15 October 2023

Pech dat koud was door regenbui, maar dat kan gebeuren. Wel belachelijk dat je letterlijk 12 patatjes hebt ( 25% gevuld ) en dat voor €3,75

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

ENNO
14 October 2023

Bij deze bestelling was de friet echt niet goed, slap en smaakloos. Wel kregen wij opnieuw bezorgd, maar heel eerlijk deze waren ook niet ok. Ik ga hier geen friet meer bestellen. De rest van de bestelling was wel in orde.

Rianne
2 October 2023

Erg vriendelijke bezorger, eten was heerlijk!

Katja de brouwer
1 October 2023

Super, heerlijk

Bart
23 September 2023

Een hele vriendelijke en vrolijke bezorger

jm de paus
4 September 2023

waarom plastick toeslag? Alles zit in karton/papier

Annie
1 September 2023
Katja de brouwer
27 August 2023
Yvon
26 August 2023

Supersnelle bezorging. Heerlijk gegeten

Enno
25 August 2023

Kalfs kroket te duur voor de kwaliteit. Friet kan minder zout.

Esther Zwart
8 August 2023

Snelle en vriendelijke service; netjes verzorgd en verpakt; het eten was prima

Frits
4 August 2023

De patat lag door de hele tas heen. Het wat niet lekker warm. Jammer, niet wat ik gewend ben. Doorgaans is het prima in orde.

Bianca
21 July 2023

Vandaag heerlijk gegeten, maar een minpuntje voor de bezorging. Blijkbaar was de tas met uitpakken gescheurd. Niet erg. Maar er zijn wat frieten uit de verpakking gevallen. Deze vonden wij terug tussen de planten voor ons bedrijf. Liever volgende keer even vragen of wij ze in de vuilnisbak willen gooien. Dat is geen enkel probleem. Voedsel tussen de planten wel. Dit trekt ongedierte als ratten aan. En daar zitten we niet op te wachten. Volgende keer bestellen we gewoon weer. Bovenstaande is een incident en aandachtspuntje.

Reaction from FEBO

Hoi Bianca, Hartelijk bedankt voor jullie bestelling. Sorry voor het ongemak met de frietjes tussen jullie planten. Ik heb de bezorger aangesproken en heeft dat per ongeluk niet gezien. Sorry voor het ongemak en nogmaals bedankt voor jullie bestelling.

Jane
8 July 2023

Gehakt van berehap was minimaal en de hamburger was te droog.

Maarten van Dam
7 July 2023

Jullie verpakking is op basis van papier (PEFC) - jullie plastic toeslag is een zakkenvuller

Reaction from FEBO

Geachte Maarten, Wettelijk zijn we verplicht om een sup toeslag te berekenen. Alle winkels moeten dat doen, wij hebben bakjes met een coating, dat de saus bijvoorbeeld niet doorlekt. Febo is een passende oplossing aan het zoeken om deze bakjes op een gegeven moment te vervangen voor andere bakjes. Maar dan krijg je dus wel het probleem dat het materiaal wat vetter is. Voor de rest kunnen wij er ook niks aan doen dat het nu verplicht is om een toeslag te berekenen net zoals alle winkels zouden moeten. Voor zo ver wel bedankt voor de bestelling. Mvg Febo Waarderpolder

Tan
12 June 2023

Lekker en snelle bezorging!

Cheverny Riethoff
28 May 2023

Wij misten helaas een paar dingen maar door de goede service kregen wij alsnog de producten die wij misten

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Julian
22 May 2023

Goed gefrituurd, bestelling nog lekker warm bij aankomst. Was erg lekker!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

jimmie Glas
12 May 2023

Het eten was prima, alleen jammer dat er geen saus bij de patat is bij geleverd terwijl we dit wel besteld hadden

Gerard Houweling
4 May 2023

Top: Het eten was goed warm en de patat was goed gezout.

KM
3 May 2023

snel en lekker

Maik
7 April 2023
Marianne van Voorthuysen
24 March 2023

Vriendelijke bezorger, keurig op tijd en het allerbelangrijkste..het eten was vers en warm!

Robin
14 February 2023

Hartstikke bedankt voor de leuke levering met Valentijnsdag! Alleen had ik een gril burger gekregen inplaats van kipburger

EV
10 February 2023

Gebruik wat minder zout in de producten aub.

Loes Verhoef
29 January 2023

Was vlot bezorgd en vriendelijk

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Maaike
23 January 2023

Super zoveel bitterballen zo te bezorgen

Lisan
12 January 2023

Kip was heerlijk, bezorger heel vriendelijk en beleefd

G.Plas
9 January 2023

2 x foute bestelling. Eerste keer pot saus vergeten en vandaag verkeerde bestelling.

Emerio
4 January 2023

Precies zoals verwacht. Breekt lekker de week !

Jacco Crezee
30 December 2022
Martin
30 December 2022

We misten de broodjes bij de kroketten. De 2 soorten waren bij elkaar verpakt en het was maar raden welke wat was.

Yolanda Kersten
23 December 2022

Medewerker super vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon. Bestelling op gewenste tijd geleverd en de (rund) bitterballen zeer smakelijk.

Dimitri
21 December 2022

Heel slecht waarom een bericht sturen het wordt die tijd geleverd en dan ook nog is brutaal de telefoon op hangen als je vraagt waar je eten blijft. Ik zou graag een gepaste oplossing van jullie zien. En dan wordt het bezorgt is je eten gewoon koud. Echt graag een gepaste oplossing en geen korting zie eerder iets van herhaling van de producten op jullie kosten of graag het bedrag terug op mij rekening binnen 5 dagen

Dewi de Wolf
11 December 2022

Lekker wederom en super snel bezorgd. Wel juist via hun eigen site besteld en niet via thuisbezorgd, want dat gaat veel sneller qua bezorging.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Griek
2 December 2022

Snelle levering door een vriendelijke bezorger ...snacks waren weer van een top kwaliteit zoals we dat van de Febo gewend zijn.

Bas
28 November 2022

Sate kroket was in drieën gebroken, 1 patat lag door de hele tas en de dubbele grilburger lag op zijn zijkant in de tas waardoor de saus er was uitgelopen.

Luuk
21 November 2022

Slappe friet.

Louise
11 November 2022

Jammer weer geen mosterd bij de kroketten

bos
31 October 2022
Reaction from FEBO

Dag Mr Bos, Erg jammer van u beoordeling, u had de bestelling zelf op een dag vooruit gezet. Na een belletje hadden we het opgelost met elkaar. En hadden we het zsm naar u gebracht. We hopen dat de extra snack die we erbij hebben gedaan nog lekker heeft gesmaakt. Fijne dag en hopelijk kan iemand anders u wel op de wenken bedienen.

Louise
29 October 2022

Lekker en snelle levering 👍

Laura
21 October 2022

Hele vriendelijke bezorger! Bestelling was er heel snel

Bas
17 October 2022

Patat was niet gaar

Pentacon Engineering B.V.
14 October 2022
van Heezik
3 October 2022

De Bucket frit op jullie foto mooie volle bak. al meerdere keren een klein bakkie wie kan mijn dit uitleggen ik vind dit erg ver warrant graag antwoord word hier op tel 0612223014

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Van heezik
1 October 2022

Bestelling niet kompleet

Marjolein
1 October 2022

Friet en snacks waren lekker en goed warm. Om 18.00 uur bestellen, voor bezorging zo snel mogelijk kiezen en dan bezorgtijd 19.20 te zien krijgen na betaling was wel een teleurstelling. Bestelling was er ook daadwerkelijk om 19.20.

Louise
30 September 2022

We hadden geen pinda saus bij de patat, wel voor betaald. Gebeld naar de winkel

monique
29 September 2022
S Hopman
23 September 2022
Danielle
23 September 2022

Patat word elke keer slap

Pauline
3 September 2022

De bestelling werd gebracht met een lach!! Wat een vriendelijkheid!! Topper!!!! Dankjewel!!

Marc
29 August 2022
daane
26 August 2022

eten is niet bezorgd. toen ik het om 13.15 uur kwam halen was het nog niet eens gemaakt. wel bezorgkosten betaald. Te schoffering voor woorden en het was niet eens vers. nooit meer bij jullie bestellen

jan
22 August 2022
J W van Heezik
21 August 2022

de frietbakje wel iets voller voor de rest perkt

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

JW
2 August 2022

Eerste keer via de website besteld, dat ging gemakkelijk en snel. Helaas bleek bij de bestelling, die overigens keurig op tijd kwam, dat we wat misten. Gebeld en de medewerker verontschuldigde zich. Het werd nageleverd, zelfs binnen 15 minuten! en we kregen nog een gratis milkshake erbij. Echt Top Febo! Prima service! Jullie hebben er weer een zeer tevreden nieuwe klant bij!

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Matthew Iam
28 July 2022

Goede Service

john vd Zwet
22 July 2022

Alles goed geregeld, besteld via internet en zelf opgehaald. Alles ging perfect en was zeker heerlijk

Louise meerts
22 July 2022
Louise
16 July 2022

Beetje jammer dat de kipstukjes niet bij de levering zat, bellen en weer wachten op de kip

Laura
15 July 2022
Louise
18 June 2022

Graag mosterd bij de kroketten

Louise
12 June 2022

Het is altijd goed, alleen vandaag vond ik de patat erg hard gebakken en de kroketten waren naar mijn smaak niet vers gebakken hadden al even gelegen. Erg jammer.

This order was placed on a Sunday. Delivery times are generally longer on Sunday.

Steven
1 June 2022

Beste Febo van Haarlem. Snel en eten is altijd goed.

Louise
28 May 2022

Altijd super

Albertino
13 May 2022

Super lekker en heet, en snel